top of page

DOBRO DOŠLI NA WEB STRANICU AUTOŠKOLE "MIXAGE"

 

Autoškola "Mixage" osposobljava vozače već dugi niz godina i u tom se periodu nametnula svojom kvalitetom i stručnošću. U našoj autoškoli nastojimo održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.


"Autoškola Mixage" posluje na području otoka Krka, te osposobljavamo kandidate za vozače B,A,A2,A1,AM kategorije vozila.

 

Nastavu iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila izvode visokobrazovani stručnjaci  prometne struke s višegodišnjim iskustvom u predavanjima  te smo za Vas osigurali učionicu s opremom za računalno praćenje nastave iz prometnih propisa.

Za nastavu iz nastavnog predmeta upravljanja vozilom osigurali smo vozni park s više novih vozila različitih kategorija koja su opremljena najnovijim sustavima aktivne i pasivne sigurnosti te su prilagođena po veličini upravo za najlakše i najjednostavnije učenje i polaganje vozačkog ispita.Povjerenje naših kandidata govori o našoj uspješnosti da uvijek maksimalno prenosimo svoje znanje i iskustvo na buduće vozače, kao zalog veće sigurnosti sudionika u prometu na cestama cijele Hrvatske.

Autoškola Mixage
DSC00144.JPG
bottom of page